Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från En Annan Värld


Musik
Från en annan värld
Mjuka, harmoniska rörelser
Som ömsesidig kärlek

Vad tänker dom med...




Fri vers av blåljus
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-26 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus