Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske avundsjuka...undrar ibland..


Känna sig lite utanför..

Att komma tillbaks
till sin "hemstad"
efter många år borta
ger en känsla av utanförskap
för har man varit med
om något annat..
får man räkna med
att stå lite ensam..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-26 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ligger mycket sanning i det här!
2011-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Den känslan bär jag med mig överallt.
2011-04-26

  Järnkatten
Ligger mycket sanning i detta...:/...
2011-04-26

  Bibbi VIP
Exakt så är det. Själv väljer jag att inte återvända till samma plats som jag bott förut. Det funkar bäst för mig.
2011-04-26

  ULJO
Precis så är det. Intressant ämne.
2011-04-26

    ej medlem längre
Precis samma situation är jag också nu i.....Så sant att man blir utanför men snart vänder det skall du se ,när folk blir vana vid ens nuna...
2011-04-26

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Visst är det så.
Man förändras.
Och "hemstaden" förändras, även om den inte är medveten om det.
Så det är inte alls säkert att man passar ihop på samma sätt som tidigare.
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP