Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräckroman


I gryningen, medan han fortfarande sov, lämnade slaktarens barn huset för att söka föda.




Prosa (Roman) av Cronopio
Läst 497 gånger
Publicerad 2011-04-26 16:14



Bookmark and Share


  Robert W
Ibland behövs inte så mycket mer. Jag gillar.
2011-05-20

    ej medlem längre
eller jag gillar den nu, efter 5 sekunder, haha.. något vackert med "söka föda"
2011-04-26

    ej medlem längre
tror den hade blivit intressantare med att stryka antigen söka eller föda
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Cronopio