Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste inte att det kunde vara så bra

Jag älskar att du låter mig se vem du är

Jag älskar att du litar på mig

Jag älskar att det är just mig du tycker om att titta på

Jag älskar att jag är intressant i dina ögon

Ja, vet du vad?

Jag älskar allt som har med oss att göra




Fri vers av som det kan gå
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-26 18:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbart
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå