Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Flyg, Du Fjärilsfågel*

Flyg iväg, du fjäril grå.

Fäll ut dina vingars öde.

Följ himlens fotspår.

Tänd lyktor av små stjärneljus.

Landa i ett silverträd av löv å grenverk,

som omfamnar i den stilla änglanatten.

                   ** ** ** **

Du stad å by, av en ny morgondag.

Flyg iväg, du fågel blå.




Fri vers av Mona Drugge
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-26 18:53



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om omvandlingen i denna vackra bild höll jag på att skriva
jag låter det stå kvar...det jag ser är en vacker andning
2011-05-06

  Herr Funderare
Det krävs en vacker själ för att kasta fram sådana här vackra ord.
2011-05-04

  aol
så vacker fin poesi
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge