Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gigantiskt eldhav..

Ikväll brinner himlen
som ett eldhav
bortom horisontens rand







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-26 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart målad bild är din dikt!
2011-04-28

  ULJO
Berörande vackert
2011-04-28

  Järnkatten
Sevärt och läsvärt :)..
2011-04-26

    ej medlem längre
Nästan som att man vill kasta sig i elden.
2011-04-26

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vackert! - tycker jag med. (Både dikten i sig, och bilden den beskriver)
2011-04-26

  Larz Gustafsson VIP
En fin beskrivning.
2011-04-26

  Ninananonia VIP
Vackert! :)
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP