Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Himlavalvet är så svart..


Eldhavet har slocknat..

Nu har elden brunnit ut
himlen är "förkolnad"
timman sen och går emot natt






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-04-26 21:51



Bookmark and Share


  Black Bird
Tycker om korta texter, speciellt när de är så bra som dina är!!
2011-05-01

  ULJO
Allting har sin ände
2011-04-28

  Järnkatten
Inget brinner för evigt ;)..
2011-04-27

    ej medlem längre
Fin.Dagens id ,kvällens frid!
2011-04-27

  M.A.J.R
Snyggt skrivet ! glödande rader!
2011-04-26

  Bibbi VIP
Ljuvlig timme som jag personligen älskar då det går mot natt.
2011-04-26

    AA VIP
Vackert beskrivet. // AA
2011-04-26

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Här på sydligare breddgrader är solnedgången så mycket kortare.
(Bara lite långsammare än att stänga av en lampa... :)
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP