Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min medicin

Dosera den lite över för mycket,

tryck in den med en kall nål,

in under en hud som en gång rodna!

En hud som var mjuk av ömhet,

så len av glädje,

så vackert blek, en oskuld av solens kyssar.

Injicera ångesten och låt skönheten dö.




Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-27 14:40



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Starka, men vackra ord.
Du kan verkligen blanda samman orden på ett härligt sätt.
Bra skrivet!!
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar