Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårt

du, vi är tysta nu.
på vara sitt håll,
vilsna i kärlek.

du, det gör ont nu.
när vi aldrig,
rör vid varann.

du, jag flyr undan.
av rädslan att
bryta mig ut.

du, jag vet.
vi måste gå,
för att komma

vidare.




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-28 15:17



Bookmark and Share


  Ex¤animo
närmare?
2011-04-30

  Sturesdotter
äkta ord i snyggt uppställd text
imponerande snyggt - och berörande
2011-04-28

  Svartsilver
sådana här relationsdraman i diktform
är för många säkert rätt svårt att skriva
men du gör det utmärkt.
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric