Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är alla där någon gång, flera gånger.


Borttappad

En dumhet för en annan
och utbytet är en fix idé
som ska fixa allt
och då min vän
är alla lyckliga igen
vägen dit
den är gömd
den är tyst

Fritt fram
lek med tanken
att hitta den
och göra det du vill
drömma och glömma
slagordet som ljuder
över våra kroppar
och till själen
vi inte längre har

Min vän
vad har vi kvar?
En idé om världen
och hur vi ska göra
fast vägen har blivit tyst
och gått och gömt sig
för ingen lyssnade
ingen som såg

Vad är idén
när du snublar omkull
och inser att förlorad väg
är en förlorad själ

?




Fri vers av Rumi
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-27 22:48



Bookmark and Share


  Cissmoll
Sanna ord i vackert format.
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi