Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juni - 1994


då timmen sluter sig

timmen sluter sig omkring mig
timmen är här

jag kan inte se den
men… jag känner den

som en stilla viskning om natten
som en njutbar rysning i gryningen

jag känner den som en orkanvind på ett ogästvänligt hav

du försöker nå mig men jag är så långt borta
där timmen är oändligt lång och så underbart kort

allt rinner bort inom ett ögonblick
är du här om du bara vill
vill du…?




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-27 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg