Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattbesök

Jag fick besök
Om natten
Kall som en sten var jag
Men natten var varm

Du tog mig bort för en stund
Jag strandade mellan natten och dagen
Någonstans i skymningsland
Någon annanstans

Tystnaden i en blick
Undran och förundran
En annan värld som ingen har sett
Bortom och lika mycket inom oss

Dröm och verklighet
I en annan dimension
Gråa himlar bakom nästa morgon

Men allt kan vara förgäves
Allt kan vara bortkastat
Tiden fyller igen hålen
Fyller dem med sanning
En påhittad sanning som passar vår tid

Det fattas något här
En kyla har tagit plats
Där värmen än gång fanns…




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-27 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg