pinkepaus...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pinkepaus...




reklam

blandband
sveriges radio
och erektion

kaj kindvall
vet att jag sover
och jag känner
värmen
av tre ackord
på morgon

utan andetag
av niveablå
stannar jag
tiden

pausar





Fri vers av Fredric
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-04-28 23:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
människor blir som vilsna får även de som är utan syssla vill som ta paus men vet inte när eller hur utan en vissla som vägledande ljuder
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric