Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burberry Baby Touch

Burberry Baby Touch
och jag bara stannar upp
för vågorna slår över dig
Ipanema

vi vann aldrig stegen
av ingendans
men vi vann minnen
av toner den kvällen

Burberry Baby Touch
och Miles Davis bara log
våra kroppar tätt intill
andetag så nära

Burberry Baby Touch
lämnade spår av gårdag
och jag lämnade
dig ensam...




Fri vers av Fredric
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-28 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric