Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika Olyckliga Slagfält


Tidningarna
Skandalrubrikerna
Blåser över marken

Ett nyförälskat par
På trottoaren
Förstärker mitt utanförskap

Påkostade fasader
Väldresserade meningar

Oräkneliga felprioriteringar

Oräkneliga investeringar
På ingenting

Två kilometer tabletter
Och ett glas sprit

Det är krig
Innbörders krig




Fri vers av blåljus
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-29 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus