Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet har vaknat..

Bäcken porlar
som vackraste musik
fåglar kvittrar
inget är sig lik..
livet har vaknat
ännu en gång
undersköna toner
spelar upp sin frihets sång









mare











Fri vers av mare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-30 10:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön.
2011-05-05

    wildrosen
njuter av dina härliga text......
2011-05-04

  ULJO
Tänk så vacker en morgon kan bli. Vakna till dina ord och med fåglarnas sång i bakgrunden.
2011-05-02

  Black Bird
Härlig text!! Man hör vattnet, fåglarna ... naturen:) Bra skrivit
2011-05-01

  Maiah VIP
jättefint...
2011-04-30

    ej medlem längre
Håller helt med föregående talare.Enkel fin dikt.
2011-04-30

  Herr Funderare
Finns det något så underbart som att vakna till fågelsången utanför fönstret?
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP