Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

♥ Sommar ♥

Himmelen är stor,
Solen skiner
där jag som liten stog,
Gräsets gröna ängar
blomstrade glatt
när jag hoppade på knä ner
bland blommorna. ♥


~Tavla~




Fri vers av Nytid
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-29 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid