Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zenit

Du log åt mina dialektala försök att förbättra det svenska språket.
Vi hade båda rätt.
Vi hade båda fel,
men i tystnad.

Junigrönt landskap i ögonen
Morgonsolen skiner blygsamt över taken som en förvarning över hettan i zenit.
Jag ville skapa något vackert av mina ord
Men verken slutar alltid kasserade,
& befläckade från papercuts på mitt ärvda skrivbord.

Vad ska de lyckas skriva om mig när jag dör,
"En tillfälligt upptagen plats i tiden är nu ledig då en anomali slutat grusat statestiken."




Fri vers av Attila
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-04 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila