Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoberbarn?

Värmen gör mig yr,
jag föraktar solen ovan,
vinden så ljummen river min hud när den passerar.

Född ur dimman,
älskad i regnet,
hög av en sval nattluft,
blev jag fördömd till att vara ett junibarn.




Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-29 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar