Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎23:17. Svenska Vimplar



En dag ska komma. Ja det ska den. Komma.
En dag. Vår dag. Allas. Allas dag ska komma.

Kanske snart? Vilken dag som helst? Vilken dag!
Då. Då alltså. Den dagen. Då. Då alltså. Vår dag.

Allas dag. Kanske ett eget datum? Kanske en flaggdag?
Små vimplar på bussarna? Som om drottningen. Som om

kronprinsessan. Dom vi tycker om. Inte tvekar om.
Ja vår dag. Allas dag. Vår gemensamma dag. Vår.




Fri vers av ulf olsson
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-29 23:29



Bookmark and Share


  Nanna X
(hurra hurra hurra hurrra)
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson