Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar eller vingar

Det vägar som vägrar att bära
Låter vingar att utvecklas
Och drömmar att besannas




Fri vers av ordskalv
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-30 14:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tankevärda ord här.
Gillar!
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv