Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde inse...eller är du som borde?

Du säger att du älskar mig....
Du säger att jag är ditt allt
Men ändå sviker du mig...
Ändå lämnar du mig då jag behöver dig som mest
Du leker med mig...
De känns så....
Du hånar mig för mina tankar och känslor
Du säger bara sluta
Du är kall mot mig...
Vill inte ens se mig...
Är de konstigt att jag tvivlar på din kärlek?
Är jag dum för jag ifrågasätter den?
Eller är det dags för mig att inse att du inte älskar mig!




Fri vers av Lejla
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-23 20:29



Bookmark and Share


  yoyyo
tror det är dags
för dig att inse att du är värld något mycket bättre
kramar
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla