Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet har ett slut..

Livet har en början
livet har ett slut
tiden bara rinner
som timglaset ut..

Så passa på att leva
njut av livet som du har
dagarna försvinner
blir mindre och mindre kvar..







mare







Fri vers av mare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-01 10:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det.
2011-05-05

  ULJO
En sann lära
2011-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Lär oss att betänka hur få våra livsdagar är.
Evigheten däremot är lång.
Frågan är var man ska tillbringa den.
Det finns två ställen att välja på.
2011-05-01

  Maiah VIP
Det är så sant... det är viktigt att fylla dagar med innehåll det är det som är meningen med livet...tror jag... och då blir dagarna längre så känns det iallafall
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP