Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är SÅ skönt när vissa helger är förbi..


Sjukt beteende..

Kan inte folk
bete sig "normalt"
på helger..
nej, då ska det supas
och bråka
som nu på valborg..
åter igen,
i Sverige håller många på
att supa ihjäl sig..
tänker särskilt på dom
som är utsatta
för våld och övergrepp
alkoholens baksida
är INTE trevlig !!








mare






Fri vers av mare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-01 17:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till max.
2011-05-05

  ULJO
Jag kan inte tänka mig att något blir bättre med alkohol.
2011-05-02

  Maiah VIP
Det är väldigt tragiskt...
2011-05-01

    ej medlem längre
Håller med till 100% !!!
2011-05-01

  PPQ
bra text håler med dig...till fullo....
2011-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Människor som inte kan vara sig själva utan att hinka i sig sprit har komplex.
2011-05-01

  Lars E Jönsson
I Lund kallas det fullborg.............he he he

du har en poäng
2011-05-01

    ej medlem längre
Jag instämmer helt i dina ord. Det är en total missuppfattning att Helg är lika med Supa!
2011-05-01

  Black Bird
Det är hemskta att se folk supa ihjäl sig. En full träff!
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP