Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan




När ondskan lämnar jorden,
så jublar änglakör.
Hin håles rike väntat,
på dödens marodör.

När fattigt folk duperas,
så lyser morgonsol.
Lyssnar man till tonen,
hörs falskhetens fiol.

Fanatiker må vara,
som hjärntvättat sitt folk.
Sjuk som bara djävulen,
med hjärtskriandets dolk.

Med fasa världen väntat,
på terroristens brand.
En bomb kan explodera,
i oskuldhetens land.

När ondskan lämnar jorden,
så jublar änglakör.
Hin håles rike väntat,
på dödens marodör.







/EM-2011




















Fri vers av Madjori
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-02 16:08



Bookmark and Share


  ULJO
En underbar skrift med ett lika underbart tema.
2011-05-03

    Bodil Sandberg
Ja fy för plågoanden må han lämna jorden så allt blir lugnt och fridfullt -
mycket vackert Madjori och kanonbra fina bra rim som ger suveränt flyt!!kramis
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori