Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara en sån som passar i dig

Jag står i provhytten och försöker undvika spegeln. Jag tänker att jag vill passa i allt så som hon gör.

Jag vill klä min kropp i storlek 36 och känna mig lika bekväm i bikini som i sweatpants. Jag vill slippa oroa mig för valkar och celluliter, bristningar och för tjocka lår.

Jag vill trä in mig i tajta fodral och byxdressar. Utan att dra in magen och tänka på priset för en gastrisk bypass. Som jag ändå inte kommer ha råd med förrän jag är 45.

Allt det. Och ändå finns det något som är viktigare.

Helst av allt vill jag passa i dig.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-02 19:40



Bookmark and Share


  Izabelle Holmgren
Ingen fara, inte trampar du på några tår. Inte så hårt i alla fall. :)
Jag kan i alla fall tala om att mycket, nästan allt, det jag skriver om är sjuuukt överdrivet och inte stämmer överens med min egen kroppsbild. Visst, det klart att det grundar sig i någonting och att jag inte är helt nöjd. Men vem är väl det egentligen?
2011-05-11

  Herr Funderare
Hej på dig!!
Jobbigt att gå runt och inte vara nöjd med sin kropp.
Du kanske ska fråga dig, vad som ändras i ditt liv, om du nu hade allt det du skriver om.
Smal, trivs i bikini med mer.

Visst, du kanske kan bada på stranden utan problem och oro över att folk ska titta på dig....
Fast....folk kommer titta på dig lika mycket, om inte mer när du har på dig bikini...i alla fall männen...*ler*

Men om vi tittar på ditt liv i det stora hela.
Det är nog inte din kropp som är problemet, utan något djupare.
Psykolog, Christian, hoppar på dig...lite som en jobbig mygga på sommaren *skrattar*

Jag ber om ursäkt om jag trampar dig på tårna, det är verkligen inte meningen.

Jag tycker du ska vara stolt över den du är och hur du ser ut.
Ta på dig en bikini, bada i sjön, låt folk titta på dig.
jag tror att många kommer tänka
"Wow"
Nu kanske du lägger in egna tankar i det där "wow", som att de tycker du är tjock eller så....
Du har redan bankat ner din självbild så lågt.

Men jag tänkte mig att de skulle säga "wow" av andra orsaker....:P

ha det nu så bra och sköt om dig!!

ps, jag ber om ursäkt igen, om jag trampat dig på tårna.
2011-05-06

  lodjuret/seglare VIP
Tvillingsjälslig önskedrömstext
(2x nyord)
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren