Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dubbelmoral

jag har den här rösten i mitt huvud
det är din röst som säger att familjen är viktigast

sen har vi ju bilden också
bilden av dig när du går hela familjen bakom ryggen




Fri vers av som det kan gå
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-02 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå