Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner håller inte!

Media ni är full av lögn
ni svärtar och smutsar ner
ni vinklar och ni ljuger
folk har "vaknat och ser"
äntligen märks sanningen
varför gör ni som ni gör!?
ni sprider giftiga galla
ni förtalar och förstör!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-21 23:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sanningen kommer att komma fram till slut...
2014-05-24

  Bibbi VIP
Så sant.
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP