Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Mörka timmar, natten flyr och jag med den
Ge mig nått som saktar ner farten
För jag faller
Min längtan efter dina fingrar mot min hud
Gör att fallet gör ondare än vad jag klarar
Ge mig din närhet
Du kom så snabbt men försvann fortare
Jag vill bara ha dig här

Din frånvaro gör mig galen och jag,
saknar varje del av dig
Jag klamrar mig fast vid kanten
Klarar inte av att falla mer
Du kommer aldrig kunna vara så,
närvarande som jag behöver
Vi behöver

Du är så långt borta men ändå så nära,
att jag i mina tankar kan ta på dig
Du är vackrast när du ler
Och ditt leende är det som får mig att släppa taget
Jag faller
Faller för dig och inget kan stoppa mig nu




Fri vers av S.N.
Läst 384 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-03 03:09



Bookmark and Share


  miany
fint, så fint!
2011-05-08

    vilgot hellros
väldigt fint
2011-05-03

  Anna*
I fallande stund beskriver du känslan på ett påtagligt sätt. =0)
2011-05-03

    Nicklas VIP
Underbart om längtan och kärlek.
Väldigt fint.
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.