Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnfall i dina tårar

Pulsen ökar och det brinner
innanför mina ögonlock
Små tårar faller tungt ner
för mina kinder
Du kysser bort dem
och viskar mjukt i mitt öra
- Du har stjärnfall i dina tårar
Jag låter den brinnande känslan
försvinna för ett tag
och kollar på dig frågande
Du besvarar min frågande blick
- Eftersom du bär stjärnor i dina ögon
Ett litet leende tränger fram
bakom tårfyllda ögon
Om jag har stjärnfall i min blick
skulle jag önska
att dina ömma ord
ditt underbara leende
dina vackra ögon
Alltid
ska finnas där




Fri vers av S.N.
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-25 22:14



Bookmark and Share


  eskimo snow
Så vackert!
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.