Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tillhör någon annan

Jag kallar dig min
men du tillhör någon annan.
När jag är nära dig
så nära att din puls slår,
i samma takt med min.
Slår ändå ditt hjärta, i baktakt,
parallellt med någon annans.

När jag ser in i dina ögon
ser jag hennes leende
speglas i dina vackra blå

Du vill ha mig fast
Du tillhör någon annan
Du äger mitt hjärta
men jag kan aldrig,
äga ditt

Jag har dig på lånad tid
Du har mig i evighet
När jag kysser dina läppar
Är hennes avtryck kvar

Du behöver mig
Men inte som jag,
som andas och lever på din luft
Hennes doft sitter,
i dina fingertoppar
Som rör vid min kind

(Du kallar henne din
Men hon tillhör någon annan
Du livnär på hennes existens
Men i hennes ögon finns bara
Han )

Jag kallar dig för min
men du
tillhör någon annan




Fri vers av S.N.
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-20 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.