Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar släckte våra brinnande hjärtan

Hat var vad du var för mig
Första gången vi sågs

Du med ditt självupptagna leende
Och jag med mina hårda ord

Jag förstod inte riktigt vändningen
Inte heller du


Vi vända våra taggar
Och så blev det jag och du
Du och jag och vi som
alltid satt ihop




Jag lärde mig att älska
varje del av dig
Du dela dina tankar
Jag gav hela mig

Kärlek var vad vi var
Vad vi fann i varan



Jag såg inte vändningen
Inte heller du
När kärlek blev till tårar
Som släckte våra

brinnande hjärtan


Hat är vad du är för mig
Nu när vi skiljs åt




Fri vers av S.N.
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-26 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.