Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny luft

Lungor fyllda av allt annat än luft
Dina andetag är tunga
Och mina…
Är fyllda över kanten
För jag håller andan alldeles för hårt
Kommer jag någonsin säga allt,
jag egentligen borde ?
Kommer jag hinna förklara
mina ekande vackra ord för dig
Kommer du vilja lyssna ?
Du tynar bort minut, för minut
Suddas sakta ut från mitt närminne
Jag vill inte komma ihåg dig
Som den du nu är
Jag vill ha dig som du en gång var
När du var vacker på insidan
Tiden står näst intill stilla
Och jag andas ut all lagrad luft,
tappar andan och blundar,
för att se med ny blick och
ge mina lungor ny luft




Fri vers av S.N.
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-15 01:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en andfullt viriliserande dikt
2011-06-15

    ej medlem längre
Säger mycket, träffar,
tät, som en kort novell, mycket intressant
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.