Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnade mitt hjärta i brevlådan

Kom inte hit om du bara är här för stunden
Ta inte mitt hjärta om du kommer kasta det
på vägen härifrån
Låt mina tårar rinna ner för mina kinder i ensamhet
för det är ändå ditt fel att dom faller
Viska inte ömma ord i mina öron
när dom ändå inte betyder nått
Låt mig inte tro att jag är den enda
när den andra kvinnan väntar på dig på annat håll
Andas inte min luft, stjäl inte mina kyssar

Jag dras till dig som malen till ljuset
attraheras och skräms på samma gång

Håll mig inte i din famn och säg inte att allt blir bra
när du redan packat väskan för att ge dig av
Få mig inte att hoppas
tro på dina tomma ord

Du säger att du ändrats att du ångrar dig
Du vill ha mig tillbaka
att allt ska bli som vanligt igen

Ändå

Går du och lämnar mitt hjärta
krossat och smutsigt
i brevlådan




Fri vers av S.N.
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-30 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.