Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyser starkast av alla

Utanför mitt fönster lyser stjärnor
Jag ser dem när jag blundar
Du säger att du snart kommer vara
en av alla vackra ljus
Mina tårar faller som stjärnfall
Och du lovar
Att när du lyst som klarast ska du
falla starkast
Så jag kan få önska mig något
när livet är som svårast
Men du förstår inte
Jag kommer ändå önska att,
du var kvar här med mig

Innanför mina ögonlock lyser stjärnorna
Du lyser starkast
Dina andetag, dem är så tunga
Du lever på lånad tid
Dina dagar är redan räknade
Och jag kan inte gömma smärtan längre

Utanför mitt fönster lyser inga stjärnor
Dom finns bara när jag blundar
Du säger att det är för
att du ska finnas nära mig sen
Jag vill tro på dina ord
Att du ska finnas kvar för alltid
Jag bär din stjärna
närmast mitt hjärtat
Du somnar in tungt och fridfullt
Jag blundar och hoppas
Att jag inte ska finna din stjärna
Men den är där
Och lyser starkast av alla




Fri vers av S.N.
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-23 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.