Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel av snö

En ängels vingslag slår utanför mitt fönster
Hon är nära nu
Min puls som slår så hårt i mitt bröst
Fryser till
Hon smeker sin hand runt min kind
För att lugna
Min sprickande själ och skälvande hjärta
Men hur kan jag va lugn
När hon inte är här av tröstande skäl

Ängel av snö kallar jag henne
Hon sprider kyla där hon går

Hennes vingslag gör ont i hela min kropp
Tiden är snart här
Jag blundar för sanningen en stund
Den är ändå brinnande innanför mina ögonlock

Ängel av snö är vad hon är
Sövande kyla vart hon än går

Vingslagen blir allt mer intensivare nu
Jag vill inte släppa taget
Det kommer inte göra ont säger hon
Hur kan hon veta
Det är inte hennes hjärta som slits ur bröstet

Ängel av snö, hon tar dig ifrån mig
Kylan är bitande

Tystnaden sprider sig när vingslagen försvinner
Hon lämnade dig kvar den här gången
Men lämnade frost på dina läppar




Fri vers av S.N.
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-01 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.