Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då stannar hela jag

Solen anas och himlen ljusas upp
Sen natt eller tidig morgon
Kalla det vad du vill
Luften är tung som
precis innan himlen öppnas
För att rensa
För att låta blixtar lysa
och buller som skär genom betongen

Staden sover aldrig riktigt

Snart kommer väggen av regn
Den sveper över mig
Jag blundar och känner
hur mitt eget regn faller
Det salta blandas med det rena
Bullrande skälver hjärtat
Jag tror det blöder

Staden somnar, faller

För inget kan egentligen
göra såhär ont?
Jag känner hur det bränner
mina ögon brinner
Mitt hjärta blöder
Fånga mig när jag faller
Bara du får mitt blödande hjärta
att sluta och läka
För när du är nära
Då stannar hela jag




Fri vers av S.N.
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-04 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.