Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan är nyfiken, behöver INTE vara negativt..


Titta, där kommer hon..

Folk är nyfikna..
tittar pratar bakom
ens rygg
bryr mig inte ;)
går rak ler
är stark och lite snygg ;)






mare





Fri vers av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-03 12:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-05-05

  Lars E Jönsson
snygg oxå, ojdå
2011-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Gävle är en mardröm i det avseendet.
Men jag struntar också i dem.
De är svin.
2011-05-03

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bravo!
2011-05-03

  ULJO
Kanon bra, låt ingen trampa på dig. Gå rak i ryggen med huvudet högt, det är du värd.
2011-05-03

  Marja-Liisa Koski VIP
Bra! Så skall det vara! Huvudet höjt.
Kram!
ML
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP