Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ilska så som jag känner den


En förbannad text

Jag har slutat klä om
alla de orden som sägs
om de sägs till dig

för jag har slutat bry mig

kan inte känna annat
än ilskans tystnad
som växer i käften
och rädslan har krymt
och blivit förbannad

Rå och kall
så jävla arg
när du vänder
och försöker ge igen
då äcklet tar över
då föder du mig
och det bränns
när det tar över
och jag njuter
av att ha ihjäl
alla dina svar

Du finns inte kvar
så det sägs
men jag vet
att du aldrig
var där ändå




Fri vers av Rumi
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-03 20:51



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Riktigt j-vla bra tryck! Rytmen ökar, och så gör även pulsen, som ett svidande kallt stål. Kylig ilska!
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi