Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njuter stunden..

Äntligen hemma
i mitt sköna bo
har bryggt mig
lite kaffe
och njuter lugn och ro
pennan ligger bredvid
får mig att le
väntar in orden
blir spännande att se..







mare








Fri vers av mare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-05-04 00:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-05-06

    Bodil Sandberg
Gillar denna
igenkännande kompott
papper och penna
och kaffeslurk så gott!
2011-05-06

  Bibbi VIP
Harmoni.
2011-05-05

  Lars Hedlin
Kommer med själen...
2011-05-05

  ULJO
Applåder i massor för din fina text.
2011-05-05

  Prins Hatt Under Orden
skön rytm och sköna ord
2011-05-04

  Quasimodo
Ger en härligt skön känsla för den stunden och för det mirakel vi kan få när allt faller på plats!
2011-05-04

  Linda CH VIP
Härliga stund den kan man verkligen längta efter. Fint skrivet!
2011-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Idealläge.
2011-05-04

  Lars E Jönsson
Penna på dataskärmen, jo jag tackar
2011-05-04

  Maiah VIP
Härlig hemmastund...sånt man kan längta efter...
2011-05-04

    AA VIP
Fint. Precis så känns det stunden innan man griper sig an detta värv.
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP