Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken framför sanningen

Jag satt
naken framför sanningen
utblottad till själen
Du tog
mitt oskuldsfulla leende
och gav det till någon annan
Även fast jag
ångrar att jag träffat dig
Så finns det
ingen annan som berör mig
som du gör
Du gör mig
Hel, på samma sätt som
Du
krossar mitt förtroende
Du krossa hela mig
Du sa att du
inte va som alla andra men
jag misstog mig igen
Alltid samma visa
du gav mig ingenting
förutom dina
tomma ord som ekar
eker i min utblottade själ
Jag satt
naken framför sanningen
Men ändå
lekte lögnerna med mig




Fri vers av S.N.
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-04 00:48



Bookmark and Share


  glasskärvor
Så stark.
Så vacker.
Så berörande.
Applåd!
2011-05-11

    AA VIP
Svekfullt och lögnaktigt. Du är värd mer. Fin text.
2011-05-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
du är värd mer

här fångar du dock in denna relationsplayning på ett infångande vis.
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.