Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillbaka på ruta 1


Någonstans på vägen var det inget som förändrades

Malande
tuggande
sänkande -
höjda

era röster
mina eviga jävla
barndomsminnen
har vaknat igen


krossande




Fri vers av Nikatta
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-04 19:48



Bookmark and Share


  Robin V
Ibland vore det gött om halva livet var en minneslucka

Bra skrivet :)
2011-05-04

  Herr Funderare
Minnen man inte kan springa ifrån....


Du skriver med en härlig passion och känsla.
Bra skrivet!!
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta