Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta blir de sista ni ser av mig

Jag vill ta den glänsande kniven i lådan
Dra den mot min hud
Ta bort smärtan från hjärtat
Jag vill ta de vasa snöret .....
Knyta den runt min hals
Känna smärtan.....Sen tomheten
och bli en ängel.....
Jag vill ställa mig på huset
Ta steget ut
Bara hoppa....slippa dig...slippa alla....
Du som sa du älska mig var står du nu ?
Inte ens på min begravning du kom...
Jag va inget för dig...
Jag vill ta mina egna metoder...
Och de har jag gjort ...
Detta är de sista ni läser av mig:*(




Fri vers av Lejla
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-12-24 17:20



Bookmark and Share


  yoyyo
ryser
hoppas verkligen att detta inte är det sista jag läser utav dig
Tänk om detta är himlen
Tänk om allt bli de man gör de till
Tänk om lyckan står runt hörnet
Vill du inte veta?
kramar
2005-12-24

  Stefan Ek
Hörru, livet är skit, det är därför man finns, för att göra det man kan med förhoppning om att göra det bättre, inte plocka bort sig själv så att ännu fler ska tycka att livet är skit.
2005-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla