Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör så gott man kan..

Tänker på dagen
på det som har varit
mött olika männskor
på vägarna farit
hem till dom äldre
sjuka och svaga
gett ut mediciner
och mat fått laga
vilken tur..
att hemvården finns
även om det inte
alltid hinns
för mycket är det
man måste göra
ni har så brått
får man ofta höra..
"pengar ska sparas
åt höger och vänster
man skyndar sig ofta
och gör sina tjänster"
finns så många
som ensamma är
och dom blir så glada
när någon är där ;)








mare

















Fri vers av mare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-05 14:16



Bookmark and Share


  Black Bird
Tycker om när det flytter på med rim och allt :)
En Stort plus att den är så bra. Om inget annat så sann.
Bra!!
2011-05-09

    ej medlem längre
En viktig och värdefull uppgift att fylla!

"finns så många
som ensamma är
och dom blir så glada
när någon är där"
2011-05-08

  Anjeska
Så sanna rader ur livet du lyckades bra med det som blev skrivet!:-)
2011-05-06

  ULJO
Fint skriftat, applåd!
2011-05-06

  Bibbi VIP
Bra beskriven verklighet.
2011-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Profit, profit, vi ska alltid ta profit (Ebba Grön)
2011-05-05

  M.A.J.R
Pwer text bra skriet =)
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP