Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och alla krig -

Så många slutna lönndörrar- alla lås
Han är borta och hon är död-
människor försvinner

Försvinnande försvunna, en viskning som dånar
fram genom dagar av ett evigt sammanbitet
konstruerande

Man måste finna vidare. Utan

Ramez håller fortfarande för öronen
om han hör minsta dropp från vattenkranen

Nätterna är skrikande övergivna barn

 




Prosa av Carola Zettergren
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-05 15:49



Bookmark and Share


  ULJO
Starka och berörande ord
2011-05-06

  Måna N. Berger
Så många tomheter i människors liv, så många minnen av kära som försvunnit, och minnen, som Ramez, av tortyr och plåga..
2011-05-05

  Elaine.S VIP
Det går inte att värja sig för känslan i dina ord, grymheten som sätter sina spår.
2011-05-05

  aol
en oerhört berörande skrift
2011-05-05

    ej medlem längre
och alla krig. vilken poesi!! med ord som smyger övermannas jag av känslor, utan att jag liksom förstod hur det gick till. suveränt. och som så ofta kommer det dikter till en när man behöver dem. och det gjorde den här. mitt djupaste tack.
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren