Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte hur mycket jag orkar med

Jag vet inte om jag är beredd att få känslor för dig
när jag vet att du kommer försvinna snart...

Jag vet inte om jag orkar få fjärilar i magen när jag ser dig
när jag vet att jag inte kommer se dig mer...

Jag vet inte om jag vill falla för dig
när jag vet att du inte kommer kunna fånga mig...




Fri vers av som det kan gå
Läst 373 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-05 16:55



Bookmark and Share


    vilgot hellros
bra detta!
2011-05-16

  aol
bra skriftat gillas,
2011-05-06

    ej medlem längre
Vansinnigt vackert och tänkvärda ord..
För min egen del önskar jag att jag hade tänkt detta för ett år sedan..
Samtidigt finns tanken.. Ibland är det värt ruset om så än bara för en sekund...
Riktigt bra skriftat.
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå