Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En snabbis


Dig knackar man inte på

För man kommer inte in
och man kommer aldrig ut

i mellanrummet
där du lämnade mig
står jag kvar
och känner
att detta
det blev fel

Väggarna brakar ihop
och faller ständigt
men muren finns kvar
och dörren är stängd
du har låst och gått
ifrån allt det jag kunde fått

Och jag vågar aldrig knacka igen




Fri vers av Rumi
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-05 17:21



Bookmark and Share


  Katarina O´Nils Franke
Intressant och bra flyt
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi