Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv skriv skriv..

Skriv av hjärtans lust
skriv när livet sårar
skriv ut det Du bär
skriv dina inre tårar
skriv om vad som helst
allt det som Du har
om någon står i vägen
säg: stick, flyg och far !!








mare







Fri vers av mare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-05-06 23:48



Bookmark and Share


  aol
bra sant skriftat
2011-05-10

  Black Bird
Jag tycker om när det rimmar. Speciellt när det blir så bra.
"skriv ut det Du bär
skriv dina inre tårar"
Underbart!!
2011-05-09

  ULJO
Unerbara ord i en snygg förpackning.
2011-05-09

  Lars E Jönsson
Skriver gör jag men jag gör det för mej själv, terapi ibland, kanske någon sägerr hurra och då blir jag gla
2011-05-08

  Maria Thunholm
Efter överfallet i Châtelet, centrala Paris, sà började jag skriva dikter pà franska och det hjälpte mig att överleva, bl.a.

Il fallait écrire pour y survivre... ( Det var nödvändigt att skriva för att överleva... )
2011-05-07

  Bibbi VIP
Exakt. Mitt inställning också.
2011-05-07

  Ninananonia VIP
Vackert skriver du :)
2011-05-07

  Ninananonia VIP
Vackert skriver du :)
2011-05-07

  lodjuret/seglare VIP
skriv när hjärtat dig fårar
skriv som annars blott dårar
skriv som det dig lyster
skriv att du blir sommarkysster
skriv om en förunderlig romans
skriv om livet någon annanstans
skriv om vägen till lyckans land
skriv om din egen skrivarhand
2011-05-07

  agneta pichler
ja.. de skall man göra..
känns mycket lättare då..

väldigt bra skrivet..
2011-05-06

  Osvalds_Dotter VIP
Står någon i vägen,
tar jag en annan väg ;-)

Bra Text!
...och jag skriver liksom dig av hjärtans lust
bland annat =)

//Jenny
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP