Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig att vilja ta sista andetaget

Känslan inom en...den som bara skriker
För fan hoppa
Ta kniven....
De är du som fått mig att känna den!
Men du har också fått mig att känna känslan
Fan va bra kärlek KAN vara
Men mestadels
Ge mig kniven
Jag tror jag inte är menad att leva längre
Att detta är slutet
Texterna tar slut
Minena finns inte
Ni alla slipper mig
Lilla jag som bara ger er problem....
Kniven har redan skapat stora problem..
Men nu är de slut på allt...
Över...Borta....




Fri vers av Lejla
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-12-25 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla