Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guldpaketet med röda snören..

en last av ömsamhet värkte hennes kropp
ärren band henne, stal allt hopp

papper av guld döljde det som inte får
snöre i rött, som plåster på sår

vi förstod aldrig riktigt då
när hon hotade att gå

men nu finns du inte mer
ner i jord du firas ner

vila i frid
vännen blid

...




Fri vers av Fredric
Läst 523 gånger
Publicerad 2005-12-25 01:29



Bookmark and Share


  kath
så obegripligt är allt ofta.............. då innan ......... när det är guldet och det röda snöret som lyser starkast........... när det som inte skulle ske sker, blir allt så annorlunda ........... men ändå där fanns guldet och det röda snöret också ............ så läser jag denna avskedsdikt som lyser av värme ..........
2005-12-27

  Smultris
Jag fastnade direkt för denna dikt...

Rim
hjärta
smärta

Och så är den enorm bra...
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric